Гадячани – учасники ІІ (обласного) туру обласних змагань інтелектуальної гри «Дебати-2019»

  • 559

Фото без опису 

 

22 лютого 2019 року команда учнів 8 класу Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів  № 2 імені Михайла Драгоманова Гадяцької міської ради «Experience» у складі  Басараба Станіслава, Ноги Олександри, Олійник Тетяни, Терещенка Івана і їх тренера – учителя історії Бредуна Максима В’ячеславовича представляли м. Гадяч на ІІ (обласному) турі обласних змагань інтелектуальної гри «Дебати-2019». Змагання проведено на базі Полтавський юридичний інститут ім. Ярослава Мудрого.

На обласному рівні змагалися команди дебатних клубів закладів загальної середньої та позашкільної освіти з різних куточків Полтавщини. 

Вже третій рік поспіль інтелектуальні ігри проводяться в україномовному та англомовному треках. Теми для дебатування обрані не випадково, це – актуальні проблеми сьогодення. А саме – «Булінг – поширене явище в українських школах» та «Домашні завдання у закладах загальної середньої освіти повинні бути скасовані». 

Наші учасників вважають, що дебати, в першу чергу, вчать критично мислити, розвивати свій кругозір, а ще – це гарна нагода поспілкуватися.

Дякуємо Станіславу, Олександрі, Тетяні, Івану і Максиму В’ячеславовичу за те, що вони гідно представили наше місто на ІІ (обласному) турі обласних змагань інтелектуальної гри «Дебати-2019» і впевнені, їх перемоги ще попереду!