Гадячани на обласному чемпіонаті з інформаційних технологій «Сучасна інформатика – успішне майбутнє

  • 762

Фото без опису

1 грудня 2018 року на базі Полтавського університету економіки і торгівлі проведено ІV обласний чемпіонат з інформаційних технологій «Сучасна інформатика – успішне майбутнє». 

Чемпіонат організовано як спільний захід Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського та Полтавського університету економіки і торгівлі.

Мета проведення цих інтелектуальних змагань – виявлення та розвиток обдарованих учнів, стимулювання творчого самовдосконалення школярів, зацікавлення їх у якісному і поглибленому вивченні інформатики, підвищення інтересу до сучасних інформаційних технологій.

Юним талантам було запропоновано цікаві завдання на використання засобів офісних додатків Microsoft Office (текстового процесора, табличного процесора, редактора презентацій, систем управління базами даних). Бажання взяти участь у І турі  Чемпіонату виявили 296 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Полтавської області. Успішно впоралися з завданнями першого туру 75 учнів, які були запрошені для участі у очному турі Чемпіонату. На змагання за першість у знанні інформаційних технологій у другому турі приїхало 66 учасників, 4 з яких – представники м. Гадяча.

За результатами другого туру Чемпіонату вітаємо учня 7-А класу Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради Тіщенка Максима із перемогою (ІІ місце) на обласному чемпіонаті з інформаційних технлогій «Сучасна інформатика – успішне майбутнє».

Висловлюємо щирі слова вдячності Максиму, а також його вчителю Костенко Людмилі Олексіївні за пророблену роботу і бажаємо успіхів, реалізації подальших планів!