Питання, прийняті на тридцять восьмій сесії Гадяцької міської ради сьомого скликання від 19.09.2018 р.

  • 653

 

  1. Про добровільне приєднання до територіальної громади міста обласного значення.
  2. Про утворення старостинського округу Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  3. Про затвердження Положення про старосту Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади.
  4. Про покладення обов’язків старости.
  5. Про виготовлення гербової печатки для довідок старості відповідних населених пунктів.
  6. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Гадяцької міської   ради сьомого скликання.
  7. Про початок реорганізації Біленченківської сільської ради шляхом приєднання до Гадяцької міської ради.
  8. Про внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчого комітету Гадяцької міської ради.
  9. Про інформацію міського голови про прийняті рішення виконавчим комітетом міської ради в міжсесійний період.
  10. Про внесення змін до міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки.
  11. Про затвердження Програми спільного проекту поліції та освіти «Навчай, захищай, обороняй, рятуй» на 2019-2021 роки.
  12. Про внесення змін та доповнень до Програми з благоустрою міста Гадяча на 2018-2020 роки.
  13. Про внесення змін до Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки міста Гадяч на 2017-2021 роки.
  14. Про внесення змін та доповнень до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Гадяч-житло» на 2018 рік.
  15. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку міста Гадяча на 2018 рік.
  16. Про внесення змін до бюджету міста Гадяча на 2018 рік.
  17. Про  прийняття субвенцій на утримання об’єктів спільного користування від Гадяцької районної ради та Сергіївської  сільської ради.
  18. Про передачу в 2019 році Гадяцькій районній раді субвенцій на утримання об’єктів спільного використання.
  19. Про безкоштовну передачу майна на баланс районній молодіжній громадській організації любителів східних та слов’янских одноборств «СКІФ».
  20. Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Комарова в м. Гадяч Полтавської області.
  21. Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Воровського в м. Гадяч Полтавської області.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0489 га, з метою передачі її у власність гр. Зубаревич Ірині Михайлівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок 2-й Польовий,5а, землі житлової та громадської забудови.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0627 га, з метою передачі її у власність гр. Скляру Володимиру Володимировичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Дачний,25, землі житлової та громадської забудови. 
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,1000 га, з метою передачі її у власність гр. Яковцовій Ганні Миколаївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, провулок Яблуневий,7, землі житлової та громадської забудови.  
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0310 га, з метою передачі її у власність гр. Галушці Івану Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Шевченка,30, кв. 2, землі житлової та громадської забудови.  
  26. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі загальною площею 0,0188 га, з метою передачі їх у власність гр. Андрусю Володимиру Володимировичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Шевченка,30, кв. 1, землі житлової та громадської забудови.  
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0024 га, з метою передачі її у власність гр. Коваленко Людмилі Володимирівні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: місто Гадяч, вулиця Гагаріна,80б, гараж № 97, землі житлової та громадської забудови.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0145 га, з метою передачі її в оренду гр. Зінченку Олександру Володимировичу для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення, за адресою: місто Гадяч, вулиця Набережна Псла,1а.
  29. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,0090 га, гр. Сербін Вірі Іванівні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: місто Гадяч, вулиця Вокзальна,1р, землі житлової та громадської забудови.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності із зміною цільового призначення площею 0,0160 га, гр. Пазенку Антону Павловичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: місто Гадяч, вулиця Чапаєва,51, землі житлової та громадської забудови.  
  31. Про надання дозволу гр. Канівцю Віктору Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – будівництво східців та пандусу до існуючої будівлі, за адресою: місто Гадяч, вулиця Дзержинського,15/1, землі житлової та громадської забудови.
  32. Про надання дозволу гр. Абаджяну Артуру Сааковичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі  для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, за адресою: місто Гадяч, вулиця Маркса,20, землі житлової та громадської забудови.
  33. Про передачу в користування на умовах оренди земельних ділянок загальною площею 0,1300 га, гр. Ракочій Ларисі Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства, за адресою: місто Гадяч, вулиця Набережна Груні,105, землі житлової та громадської забудови.  
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 0,0138 га, з метою передачі її в оренду гр. Охрімчуку Олексію Сергійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд – будівництва та обслуговування добудови до власної квартири № 1, за адресою: місто Гадяч, провулок Пролетарський, 7.
  35. Про продовження з 22.09.2018 року договору оренди землі  площею 0,1119 га,  строком на три роки, укладеного 22.09.2015 року між Гадяцькою міською радою та ТОВ "Експосервіс плюс" для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: місто Гадяч,  вулиця Лохвицька, 30д, приміщення № 1.
  36. Про надання дозволу гр. Боровик Валентині Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Котляревського,15а, землі житлової та громадської забудови.
  37. Про передачу безоплатно у спільну часткову власність земельної ділянки площею 0,0634 га, гр. Литвиненку Сергію Володимировичу та гр. Литвиненко Людмилі Вікторівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, за адресою: місто Гадяч, вулиця Воровського,35, землі житлової та громадської забудови.
  38. Про надання дозволу Гадяцькій ЦРЛ на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вулиці Лохвицька,1 в м. Гадяч, на дві земельні ділянки, землі для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги.
  39. Про надання дозволу гр. Кохан Оксані Євгеніївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови – будівництво східців та пандусу до існуючої будівлі, за адресою: місто Гадяч, вулиця Полтавська, (біля земельної ділянки 60-в) землі житлової та громадської забудови.