Проведено оперативну інструктивно-методичну нараду директорів закладів дошкільної освіти м. Гадяча

  • 635

17 вересня 2018 року на базі ЗДО № 2 «Берізка» Гадяцької міської ради проведено оперативну інструктивно-методичну нараду директорів закладів дошкільної освіти м. Гадяча. У ході засідання висвітлювалися теми щодо нагальних питань дошкілля міста.

У роботі заходу взяв участь завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Майборода С.М, який ознайомив учасників зібрання з ходом видачі ліцензій на провадження освітньої діяльності у сфері дошкільної освіти, наголосив на необхідності чіткої роботи відповідальних осіб ЗДО у системі ІСУО.

Методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Аколович Т.П. інформувала директорів закладів дошкільної освіти міста про надання оперативної інформації Департаменту освіти і науки облдержадміністрації щодо розвитку дошкільної освіти, зокрема і щодо охоплення дітей дошкільною освітою. Присутнім надано відповідні рекомендації з вказаних питань.

Учасники наради виробили також перспективний план підготовки до проведення обласних методичних заходів на базі ЗДО міста, окресливши намічені завдання на поточний начальний рік.